YOUNIC

Rólunk

Fenntartható & trendi catering szolgáltatás – modern tálalásban, barátságos és professzionális kiszolgálással.

A Younicnál hiszünk abban, hogy az embereink állnak sikerünk középpontjában. Szenvedélyük, szakértelmük és kemény munkájuk nélkül egyszerűen nem léteznénk. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan tehetséges szakemberekből álló csapatunk van, akik elkötelezettek a kivételes szolgáltatás nyújtása és minden rendezvény felejthetetlenné tétele iránt. Nagyra értékeljük egyedi készségeiket és tapasztalataikat, és örömmel mutatjuk be őket Önnek.

Csapatunk

Szomják Fruzsina

Sous Chef

Fruzsina keze nyomán valósulnak meg azok az ínycsiklandó fogások, amelyeket már a menüt olvasva megéhezünk. Legyen szó ötletes finger food-ról, faszénen sült BBQ-ról vagy több fogásos vacsoráról, kreativitása nem ismer határokat. Munkájának köszönhetően elfelejthetjük az unalmas klisékkel teli catering ételeket, és friss, üde látványban lehet részünk bármilyen volumenű Younic rendezvényen.

Fantáziadús tálalási formáinak köszönhetően pedig nem lesz nehéz lenyűgöznie vendégeit!

Kovács Júlia

Senior Event Manager

A Younic rendezvények megálmodója és főszervezője, akinek tűpontos tervezése alapján válik minden ötlet valósággá. Ő az, akinek a legmerészebb megrendelői kérések hallatán már a szeme sem rebben, ismeri a város legmenőbb rendezvényhelyszíneit és legjobb szolgáltatóit. Teljes higgadtsággal, magabiztos mosollyal valósítja meg az elsőre talán kivitelezhetetlennek tűnő álmokat.

Ha szeretné, hogy legközelebbi rendezvényén minden flottul menjen, a vendégek jól szórakozzanak, és egy profi szakember minden terhet levegyen a válláról, akkor Júlia az Ön embere!

Forró Nándor

Logistics Manager

Nándornak köszönhetjük, hogy gyönyörűen díszített ételeink és porcelánjaink (az üvegekről nem is beszélve) kifogástalan állapotban érkeznek meg a rendezvény helyszínére, és kihelyezve a megtervezett minőségben kerülnek tálalásra.

Ha kell, akkor személyautóval, ha a rendezvény úgy kívánja, akkor több tonnás hűtős furgonnal közlekedik, de ami biztos, hogy kilométerhiánya a hét végére biztosan nincs.

És amikor már mindannyian azt gondolnánk, hogy az autóban már egy extra csomag szalvétának sincs több hely, akkor ő játszi könnyedséggel helyez be még két másik dobozt a csomagtérbe.

Dombrádi Alina

Service Supervisor

Sokan nem is gondolnák, hogy egy-egy rendezvény mennyi előkészületet kíván meg, hiszen a vendégek már csak a tökéletes harmóniában álló egész egységet látják.

A kifogástalan társasági esemény esszenciája az apró részletekben rejlik. Kreativitása és precizitása az előkészítési és kivitelezési folyamat minden lépését végigkíséri, annak érdekében, hogy a sok-sok alkotóelem egységesen passzoljon az esemény stílusához.

Alinával egész biztosan találkozhatnak majd a rendezvény helyszínén is, amennyiben Younic rendezvényt rendel, hiszen a szerviz koordinációját is ő felügyeli.

Falko Siecke & Mario Tóth

Owner & Executive Chef

A nemzetközi szintéren is bizonyított, díjnyertes Terra Catering alapítója Falko, és oszlopos tagja Mario executive chef szakmai támogatásáról sem feledkezhetünk meg a Younic rendezvények kapcsán. Sok évtizedes fine dining tapasztalatuk a garancia arra, hogy rendezvénye tökéletes kezekben van.